חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוויאר חצילים - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוויאר חצילים - מעדן
קוויאר חצילים - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוויאר חצילים - מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
6 חצילים קטנים טריים
4 עגבניות
6 שיני שום כתושות
2 בצלים חתוחים דק
כפית אבקת סוכר
מעט חומץ בן יין אדום
2 כפות שמיר
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
עוטפים את החצילים השלימים בנייר כסף, מכניסים לתנור במגש למשך שעה ב 180 מעלות.
מרתיחים סיר מים, מוציאים מהעגבניות את העוקס ושולקים למשך דקה שתיים.
מעבירים מייד למי קרח וקולפים את העגבניות.
מוציאים את הגרעינים מהעגניות וחותכים לחתיכות גסות יחסית.
מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את העגבניות החתוכות ואת השום הכתוש מעט חומץ
בן יין ומטגנים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
לאחר שעה את החצילים חוצים לשניים ובאמצעות כף מוציאים את תוכן החציל ומעבירים למסנן דק המונח מעל קערה.
ממתינים מעט עד אשר יוצאים הנוזלים המרים מהחצילים.
מעבירים לקרש חיתוך וחותחים את החצילים גס.
מניחים שוב במסנן.
לאחר מכן מוסיפים את החצילים למחבת עם הבצל המטוגן והעגבניות ומערבבים יחד.
מעבירים לפוד פרוססור את כל התערובת, מוסיפים את כפית אבקת הסוכר ואת
2 כפות השמיר ומפעילים עד אשר מעובד היטב.
לפני ההגשה מקררים לפחות שעה.
מעדן - בתיאבון.
מגיש: lior
מקור: ג`ואל רובשון
שתף את המתכון