הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 בטטות בינוניות
4 כפות שמן זית
1 שן שום מרוסקת
2 כפות רסק עגבניות
20 עלי בזיליקום קצוצים
מלח
3 כפות חומץ בלזמי
אופן ההכנה
1. קולפים את הבטטות וחותכים לטבעות דקות.
2. מטגנים את הבטטות בשמן זית עד שהן מתרככות. יש להקפיד שלא ליצור צ'יפס
מהבטטות.
3. מוסיפים למחבת שן שום אחת מרוסקת ו-2 כפות רסק עגבניות.
4. מורידים מהאש, מניחים להתקרר ושופכים מעל חומץ בלזמי.
5. מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון
