הוראות הכנה
מרכיבים
למלית:
1 בצל גדול, קצוץ
2 כוסות חתיכות בשר בקר, עוף הודו או עגל מבושל
1/2 כוס רוטב צלי
מלח
פלפל
1 כף קמח תפוחי-אדמה
לכיסוי:
4 מצות
2 ביצים טרופות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל, עד שהוא נהיה שחום.
2. מערבבים אותו עם נתחי הבשר, הרוטב ומעט מלח ופלפל.
3. מחממים את התערובת, ומוסיפים לה את קמח תפוחי-האדמה, המדולל בכף מים.
4. בוחשים היטב, מבשלים עוד כדקה ומסירים מהאש.
5. שוברים כל מצה לארבעה, ומרטיבים במעט מים חמים.
6. משאירים ל-10 דקות.
7. שוטחים את מלית הבשר בתבנית עגולה, חסינת-אש.
7. מסדרים למעלה את רבעי המצות.
8. יוצקים עליהם את הביצים הטרופות ומתבלים במלח ובפלפל.
9. אופים במשך 20 דקות, בחום בינוני, או עד שהמצות מזהיבות.
10. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
