חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי מצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי מצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למלית:
1 בצל גדול, קצוץ
2 כוסות חתיכות בשר בקר, עוף הודו או עגל מבושל
1/2 כוס רוטב צלי
מלח
פלפל
1 כף קמח תפוחי-אדמה
לכיסוי:
4 מצות
2 ביצים טרופות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל, עד שהוא נהיה שחום.
2. מערבבים אותו עם נתחי הבשר, הרוטב ומעט מלח ופלפל.
3. מחממים את התערובת, ומוסיפים לה את קמח תפוחי-האדמה, המדולל בכף מים.
4. בוחשים היטב, מבשלים עוד כדקה ומסירים מהאש.
5. שוברים כל מצה לארבעה, ומרטיבים במעט מים חמים.
6. משאירים ל-10 דקות.
7. שוטחים את מלית הבשר בתבנית עגולה, חסינת-אש.
7. מסדרים למעלה את רבעי המצות.
8. יוצקים עליהם את הביצים הטרופות ומתבלים במלח ובפלפל.
9. אופים במשך 20 דקות, בחום בינוני, או עד שהמצות מזהיבות.
10. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון