הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בטטות
2 כפיות חמאה
1/3 כוס מיץ תפוזים או חלב
2 כפיות ג'ינגר (זנגביל) טרי, מגורר
אגוז מוסקט מגורר
מלח
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
2. אופים את הבטטות במשך כשעה או מעט פחות, עד שהם רכים ואפשר לתקוע בהם מזלג.
3. קולפים את הבטטות ומועכים אותן במעבד מזון.
4. מערבבים בתוך העיסה את שאר החומרים ומגישים לצד המנה העיקרית.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון
