הוראות הכנה
מרכיבים
ל2 סועדים:
3-4 תפו"א
3 שיני שום
חצי כף פפריקה
עלי רוזמרין(לא חובה)
קורט פלפל שחור טחון
קורט מלח
2-3 כפות אבקת מרק בצל
3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מקלפים את התפו"א. חותכים את התפו"א לרצועות דקות או לקוביות קטנות.
שמים בתוך תבנית/קערת פיירקס ומפזרים מעליהם את כל התבלינים והשמן זית, פורסים את השום לפרוסות דקות ומפזרים מעל.
(אם חתכתם לקוביות ערבבו היטב עד לפיזור אחיד של התיבול)
מכסים ושמים במיקרוגל ל12-15 דק' דק' (תלוי בעוצמת המיקרוגל)
בתאבון!
מגיש:
מקור: מתכון שלי
שתף את המתכון
