הוראות הכנה
מרכיבים
4 קישואים בינוניים
1/2 ק"ג פטריות יער
8 שיני שום מרוסקות
שמן לטיגון עמוק
חומץ בן יין לבן
מלח
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
פורסים את הקישואים לאורכם, לפרוסות דקות.
מטגנים את הקישואים בשמן עמוק במשך כ-2 דקות.
קוצצים את הפטריות לפרוסות דקות.
במחבת נפרדת מטגנים את השום במעט שמן זית.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן על אש נמוכה, עד אשר הפטריות משנות את צבען.
מתבלים במלח ומוסיפים למחבת את פרוסות הקישואים.
מטגנים כדקה ומוציאים מן המחבת.
שופכים מעל מעט חומץ בן יין ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון
