חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אווז צלוי עם כרוב בתפוחים ורוטב חמוציות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אווז צלוי עם כרוב בתפוחים ורוטב חמוציות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 שוקי אווז
50 גרם חמאה
1 כף שום כתוש
רסק תפוחי עץ טרי או קנוי
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל
לתוספת: 2 ראשי כרוב אדום
100 גרם חמאה
2 כפות חומץ בן יין אדום
4 תפוחי עץ גרנד סמית
2 כפות סוכר חום
מלח ופלפל
לרוטב: 200 גרם תערובת פירות יער
1 כף סוכר
מיץ מלימון אחד
1 כף חומץ בן יין לבן
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה (50 גרם) ומערבבים עם השום הכתוש, רסק התפוחים, מיץ לימון, מלח ופלפל. מורחים את השוקיים בתערובת. מכניסים את השוקיים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים בין שעה וחצי לשעתיים. מדי פעם מורחים את הבשר במשרה.
חותכים את הכרוב לרבעים ואח"כ לרצועות. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הכרוב והחומץ ומבשלים כשעה על אש נמוכה. חותכים את התפוחים לרבעים ומסירים את הליבה. פורסים את התפוחים דק. מוסיפים את התפוחים לכרוב יחד עם הסוכר, מערבבים ומבשלים ביחד עוד כעשרים דקות.
מביאים את כל חומרי הרוטב לרתיחה ומעבירים לעיבוד במעבד מזון. מעבירים דרך מסננת דקה. ניתן להגיש את הרוטב קר או חם.
מגיש: dylam
מקור: שף גיא ונגליק מסעדת גולף ביסטרו בר
שתף את המתכון