חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח אדמה בנוסח האופה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוח אדמה בנוסח האופה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ושטופים
1 חבילה מחמאה חתוכה לקוביות קטנות מאד
2 כפות אבקת מרק עוף
2 בצלים פרוסים דק
1 כוס מים
200 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
קמצוץ אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות אך לא עד הסוף כך שיישארו מחוברים בקצה. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה. מרתיחים את המים ומוסיפים להם את אבקת המרק. מפזרים את המחמאה על תפוחי האדמה. מפזרים מעל את הבצל והפטריות ומתבלים במעט אגוז מוסקט. יוצקים מעל הכל את המים עם אבקת המרק ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כשעה וחצי.
מגיש: dylam
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון