הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם
3 קישואים חתוכים לקוביות גדולות
200 גרם פטריות שמפיניון טריות ונקיות
3 בצלים חתוכים לקוביות גדולות
4 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
3 כפות טימין קצוץ
1 צנצנת רוטב ים תיכוני לעוף בגריל של קנור
חצי כוס מים
אופן ההכנה
מניחים את העוף במרכזה של תבנית אפייה. מסדרים את הירקות מסביב לעוף. את הרוטב מדללים במים ומוסיפים את הטימין. יוצקים את הרוטב על העוף והירקות ומורחים היטב מכל הכיוונים. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כשעה כאשר כל רבע שעה יוצקים מהנוזלים בתחתית התבנית על העוף על מנת שלא יתייבש.
מגיש:
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון
