חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים בפטריות יער וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים בפטריות יער וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 קישואים בינוניים רצוי מסוג זוקיני, חתוכים לפרוסות
400 גרם פטריות יער טריות, חתוכות לרצועות
3 שיני שום, מעוכות
6 כפות שמן זית
1/3 כוס יין אדום, יבש
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1 כף צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מחממים במחבת את שמן הזית.
מטגנים בשמן את פרוסות הקישואים עד שהן מתרככות מעט.
בעזרת כף מסננת מוציאים את הקישואים מהשמן.
מוסיפים לשמן את השום המעוך.
כאשר השום מתחיל להשחים מוסיפים למחבת את הפטריות החתוכות.
מקטינים את האש ומניחים לפטריות להתבשל כ-10 דקות.
מוסיפים למחבת את היין, המלח והפלפל הטחון, מערבבים היטב ומניחים להתבשל עוד כ-5 דקות. מוסיפים את הקישואים המטוגנים, מערבבים ומורידים מהאש.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון