הוראות הכנה
מרכיבים
נתח בשר בקר שייטל גדול
4 כפות חרדל דיז'ון
400 גר' חזה אווז פרוס
12 ביצים קשות חצוית
8 מלפפונים חמוצים בחומץ פרוסים
16 כפות קמח
שמן זית לטיגון
3 בצלים קצוצים דק כוס יין אדום
כוס מים
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי שלם
פלפל לבן שלם
עלי דפנה
להגשה:
4 תפו"א מבושלים
אופן ההכנה
משטחים את הבשר לעובי של 1 ס"מ, מכסים בניילון נצמד ודופקים עליו בעזרת פטיש שניצלים עד לקבלת מעין סטייק ענק.
מורחים את החרדל בצדו האחד, מעל מסדרים לאורך את המלפפונים החמוצים, הביצים הקשות וחזה האווז.
מגלגלים את הבשר לרולדה ונועצים שיפודים בתפר או קושרים בחוט שמשון.
בסיר כבד עם שמן זית, סוגרים 3-4 דקות את הרולדה. מוסיפים את הבצל, מכסים ומשחימים היטב.
מתבלים בעלי דפנה, פלפל שחור, פלפל אנגלי שלם ופלפל לבן שלם. מוסיפים את היין האדום והמים, מכסים ומבשלים במשך שעה ורבע על אש נמוכה.
מוציאים את הרולדה, מוסיפים לרוטב חרדל ומערבבים.
פורסים ומגישים בליווי הרוטב ותפו"א מבושל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
