חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת שייטל ממולאת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת שייטל ממולאת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח בשר בקר שייטל גדול
4 כפות חרדל דיז'ון
400 גר' חזה אווז פרוס
12 ביצים קשות חצוית
8 מלפפונים חמוצים בחומץ פרוסים
16 כפות קמח
שמן זית לטיגון
3 בצלים קצוצים דק כוס יין אדום
כוס מים
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי שלם
פלפל לבן שלם
עלי דפנה
להגשה:
4 תפו"א מבושלים
אופן ההכנה
משטחים את הבשר לעובי של 1 ס"מ, מכסים בניילון נצמד ודופקים עליו בעזרת פטיש שניצלים עד לקבלת מעין סטייק ענק.
מורחים את החרדל בצדו האחד, מעל מסדרים לאורך את המלפפונים החמוצים, הביצים הקשות וחזה האווז.
מגלגלים את הבשר לרולדה ונועצים שיפודים בתפר או קושרים בחוט שמשון.
בסיר כבד עם שמן זית, סוגרים 3-4 דקות את הרולדה. מוסיפים את הבצל, מכסים ומשחימים היטב.
מתבלים בעלי דפנה, פלפל שחור, פלפל אנגלי שלם ופלפל לבן שלם. מוסיפים את היין האדום והמים, מכסים ומבשלים במשך שעה ורבע על אש נמוכה.
מוציאים את הרולדה, מוסיפים לרוטב חרדל ומערבבים.
פורסים ומגישים בליווי הרוטב ותפו"א מבושל.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון