הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר טחון (רצוי תערובת של בקר וכבש)
2 פרוסות עבות של לחם לבן, לא טרי
2 ביצים קטנות
1 כפית מיורן יבש, מפורר
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
2 כפות נענע טרייה, קצוצה
2 שיני שום, כתושות
1/2 כפית כמון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מניחים את הבשר הטחון בקערה. שורים את הלחם במים וסוחטים היטב. מוסיפים לקערת הבשר ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את כל יתר החומרים.
בידיים לחות מעט, צרים 20-25 קציצות מוארכות ומשפדים על שיפודי מתכת.
צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
