חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה אווז דיאטטי (יחסית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה אווז דיאטטי (יחסית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות אווז
1 תפוז מפולט
מיץ משני תפוזים
רבע כוס יין אדום מתוק
1 שן שום כתושה
1 ס"מ זנגביל קמוץ דק מאד
200 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
1 בצל בינוני קצוץ דק
שמן זית
אופן ההכנה
מסירים את השומן מחזה האווז ופותחים מכין כיס בכל אחד מהם. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הבצל והפטריות ביחד עד שנהיה הבצל שקוף. ממליחים מעט. מעבירים לכלי בצד. באותו שמן סוגרים את חזה האווז ומניחים בצד.
ממלאים את חזות האווז בתערובת הבצל והפטריות. מעבירים לתבנית בגודל מתאים חסינת אש (כאשר מתחתם מסדרים את פלחי התפוז המפולט). מערבבים בקערה את מיץ התפוזים, היין, הזנגביל והשום ביחד. יוצקים את הרוטב לתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה. דואגים מדי פעם להרטיב את כל החזה (אם הנוזלים אינם מכסים אותו) על מנת שלא יתייבש.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון