חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות במרינדת דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות במרינדת דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 צלעות טלה
לרוטב הקר:
חבילת עלי זעתר טריים קצוצים דק
עלי נענע טריים קצוצים דק
טימין קצוץ
אורגנו קצוץ דק
ראש שום שלם כתוש
מיץ מ-2 לימונים
כוס שמן זית
כוס יין גבירץ סטרומינר.
למרינדה:
1/2 ק"ג דובדבנים משומרים
2 כוסות יין קברנה אדום יבש
מיץ מלימון אחד
טימין טרי
מלח
פלפל
אופן ההכנה
הכנת המרינדה:
לקערה יוצקים את היין, הדובדבנים, מיץ הלימון, הטימין, השום המלח והפלפל.
מניחים את הצלעות במרינדה, ומשרים במקרר למשך הלילה.
צולים על האש, ומגישים בליווי הדובדבנים.
הכנת הרוטב הקר:
מערבבים את היין, שמן זית, מיץ לימון, השום, עשבי התיבול מלח ופלפל.
מגישים בליווי בשר צלוי.
מגיש: anatov
מקור: צחי בוקששתר - טעמים
שתף את המתכון