הוראות הכנה
מרכיבים
8 צלעות טלה
לרוטב הקר:
חבילת עלי זעתר טריים קצוצים דק
עלי נענע טריים קצוצים דק
טימין קצוץ
אורגנו קצוץ דק
ראש שום שלם כתוש
מיץ מ-2 לימונים
כוס שמן זית
כוס יין גבירץ סטרומינר.
למרינדה:
1/2 ק"ג דובדבנים משומרים
2 כוסות יין קברנה אדום יבש
מיץ מלימון אחד
טימין טרי
מלח
פלפל
אופן ההכנה
הכנת המרינדה:
לקערה יוצקים את היין, הדובדבנים, מיץ הלימון, הטימין, השום המלח והפלפל.
מניחים את הצלעות במרינדה, ומשרים במקרר למשך הלילה.
צולים על האש, ומגישים בליווי הדובדבנים.
הכנת הרוטב הקר:
מערבבים את היין, שמן זית, מיץ לימון, השום, עשבי התיבול מלח ופלפל.
מגישים בליווי בשר צלוי.
מגיש:
מקור: צחי בוקששתר - טעמים
שתף את המתכון
