הוראות הכנה
מרכיבים
נתחי עוף
1 כף סוכר
4 כפות קטשופ
2 כפות שמן
חצי כוס מים
מעט יין (אדום אולבן)
מיץ מקופסת קוקטייל פירות
חצי כוס רוטב סויה
שום כתוש
2 כפות קורנפלור מעורבבות במעט מים
אופן ההכנה
כל החומרים, למעט העוף והקורנפלור, לסיר ולהביא ביחד לרתיחה של 1 דקה
לערבב את הקורנפלור במעט מים ולהוסיף לסיר שרתח
להניח נתחי עוף בתבנית
לצקת עליהם את הרוטב מהסיר
לאפות כ- 1 שעה
להוציא ולהוסיף מעל הכל את הפירות מקופסת הקוקטייל
לאפות חצי שעה נוספת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
