חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פאי גבינה עשירה ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עשירה ושוקולד לבן
עוגת פאי גבינה עשירה ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עשירה ושוקולד לבן
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1.5 כוסות קמח
120 גרם חמאה רכה
3 כפות סוכר
1 חלמון
1-2 כפות חלב קר
למלית:
7 ביצים
1 כוס סוכר
400 גרם גבינת שמנת
400 גרם גבינה לבנה 9%
1/2 מיכל שמנת מתוקה
350 גרם שוקולד לבן
לציפוי:
2 גביעי שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
4 יחידות שוקולד מקופלת מפוררות
אופן ההכנה
1. להכנת הבצק מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד וחלק. שוטחים את הבצק על תחתית התבנית, ודוקרים במזלג בכמה מקומות.
2. אופים את הבצק כ-15 דקות עד שהוא מזהיב, ומוציאים מהתנור. מנמיחים את התנור לחום נמוך (160 צ.).
3. להכנת המלית: מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר ושני סוגי הגבינה.
4. ממיסים בסיר כפול על אדים את השמנת והשוקולד ומוסיפים לתערובת הגבינות ומערבבים.
5. יוצקים את המלית על הבצק ואופים כשעה. מנמיכים את החום ל-130 צ. ואופים כ-20 דקות נוספות, עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת.
6. להכנת הציפוי: מערבבים שמנת+סוכר. מוציאים את העוגה מהתנור, ומעבירים סכין בין העוגה לבין דופן התבנית. מורחים את העוגה בציפוי השמנת. מכבים את התנור ומחזירים את העוגה לתוכו לחצי שעה נוספת. שומרים במקרר.
7. מגישים למחרת בעיטור פרורי שוקולד לבן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון