חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ושוקולד לבן עם רוטב שוקולד-תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם רוטב שוקולד-תפוז
עוגת גבינה ושוקולד לבן עם רוטב שוקולד-תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם רוטב שוקולד-תפוז
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:
בסיס עוגת שוקולד או קלתית בצק פריך או
תערובת של: 150 גרם עוגיות חמאה מרוסקות + 50 גרם חמאה מומסת - מהודקת היטב
לתחתית תבנית משומנת
למלית:
250 גרם שוקולד לבן, קצוץ
1 כוס שמנת מתוקה
2 קופסאות גבינה לבנה 9%
1 כוס סוכר
5 ביצים
2 כפות גראן מרנייה (או ליקר תפוזים אחר)
לרוטב שוקולד-תפוז:
150 גרם שוקולד מריר, קצוץ
2-1 כפות "פריגת" תפוזים
50 גרם שמנת מתוקה
2-1 כפות גראן מרנייה (או ליקר תפוזים אחר)
אופן ההכנה
1. בבל מארי ממיסים את השוקולד הקצוץ עם 1/2 כוס שמנת.
2. במיקסר מערבלים את יתרת השמנת עם גבינה, סוכר, ביצים וליקר.
3. מחממים תנור ל150- מעלות.
4. מוסיפים את תערובת השוקולד לגבינה, ומערבלים לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על
הקלתית ואופים כשעה, או עד שהמלית מתייצבת. מצננים על רשת ומכניסים למקרר,
למשך הלילה.
5. לפני ההגשה, מכינים את הרוטב: ממיסים את מרכיבי הרוטב, וטורפים עד לקבלת מירקם
אחיד. אם רוצים לדלל את הרוטב, מוסיפים מיץ תפוזים או ליקר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון