הוראות הכנה
מרכיבים
כמה אורז שנשאר
שעועית ירוקה
אפונה
כרוב
בצל
עגבניות
כרישה
1 קופ' גדולה עגבניות מרוסקות
חצי כוס מים מהברז
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (בכמויות על פי טעמכם) ואופים בחום בינוני חצי שעה.
אחרי יומיים, מהשאריות של המאפה הזה, מכינים מרק.
שמים את השאריות בסיר.
מוסיפים פטריות,ת"א,גזר,מים ותבלינים:מלח,פלפל,אבקת קארי,אורגנו,כורכום.
מבשלים עד שהגזר והת"א רכים.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
