הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף פרוס וחתוך לרצועות באורך 6 ס"מ ורוחב 3 ס"מ
2 בטטות מקולפות וחתוכות לחצאי פרוסות
2 כפות אבקת מרק פטריות
¼ כוס יין אדום יבש
¼ כוס רוטב צילי מתוק
3 כפות רוטב סויה
8 שיני שום מחולקים ל 3 לאורך
כף גינגר טרי מגורר
2 כפיות חרדל חריף
אופן ההכנה
לערבב את הכל ביחד בקערה ולשים בצד שעה,
להעביר לתבנית עם מכסה ולהכניס לתנור ל30 דקות,
להגיש חם עם תוספת אורז, פסטה, פירה,...
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון
