חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרחי קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם יש לכם ירקן שאתם בקשרים טובים אתו, בקשו ממנו להשיג עבורכם פרחי קישואים. התוצאה שווה את המאמץ.
פרחי קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם יש לכם ירקן שאתם בקשרים טובים אתו, בקשו ממנו להשיג עבורכם פרחי קישואים. התוצאה שווה את המאמץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק בירה (קמח לבן, בירה ומלח)
פרחי קישואים
נתחי אנשובי משומר
אצבעות מוצרלה.
אופן ההכנה
מכינים עיסה דלילה למדי מהקמח, הבירה והמלח.
פותחים את פרחי הקישואים בעדינות.
מניחים בכל פרח פרוסת אנשובי ואצבע מוצרלה.
טובלים את הפרחים הממולאים בעיסת הקמח והבירה.
מטגנים בשמן עמוק. מוציאים ומניחים על נייר סופג ומגישים מייד.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון