חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף אפויים ב"קוקי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנה קלה ומהירה עם תוצאות מפתיעות.
שוקי עוף אפויים ב"קוקי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנה קלה ומהירה עם תוצאות מפתיעות.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקי עוף (טרי או קפוא ומופשר)- אם קפוא -להפשיר יום קודם במקרר.
1/4 כוס שמן זית כתית
1 קוביה "ניחוח צלי" של "קנור"
2 שני שום טרי
1 בצל קטן
1/4 כפית קינמון טחון
1 כפית אבקת מרק בצל -"קנור"
1 כפית פפריקה הונגרית מתוקה
1 שקית "קוקי" לאפיה
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני - 175 מעלות צלסיוס -במצב טורבו (רצוי)
לקלף את העור מכל שוק (טיפ: העזרו במגבת למשוך את העור בזמן הקילוף).
בקערת פלסטיק - להוסיף שמן הזית ולגרד קובית "ניחוח צלי" על פומפיה עדינה אל תוך השמן.
לקלף את 2 יחדות השום ולפרוס לפרוסות קטנות. לקלף את הבצל לחתוך לשנים ואח"כ לפרוסות דקות בסכין חדה. להוסיף את הבצל והשום לקערה. להוסיף את הקינמון הפפריקה ואבקת הבצל
ולבחוש היטב.
לפתוח שקית "קוקי" ולהכניס את השוקיים לשקית. לצקת לשקית את תערובת החמרים מהקערה, לסגור את השקית בקשר (להוציא אוויר לפני הקשירה) - לנער ולערבב ע"י עסוי בידים את שוקי העוף והתיבול שלהם בשקית.
לנקב ,בעזרת שיפוד במבוק חד,מספר חורים בחלק העליון של השקית הקשורה -ליד הקשר.
כאשר התנור חם להכניס את השקית עם השוקיים המתובלים ולשטח על התבנית.
לאחר מחצית זמן האפיה-כ 23 דק' - להפוך את השקית בזהירות על צידה השני. להמשיך לאפות עד השלמת 45 דקות האפיה.
להוציא מן התנור לכלי קבול נוח לקלוט את כל השקית, לחתוח את הקשר במספריים ולהפוך בזהירות את התוכן של השקית לכלי.
אפשר להגיש חם או לשמור במקרר .
בתיאבון
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון