חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ברוקולי על עלה מלאווח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ברוקולי נפלאה, אותה אפיתי על עלה של מלווח כבסיס
פשטידת ברוקולי על עלה מלאווח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ברוקולי נפלאה, אותה אפיתי על עלה של מלווח כבסיס
הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר ברוקולי מאודה וקצוץ גס
3 ביצים,
1 שמנת 15% לבישול,
3 כפות קמח תופח, מלח, פלפל,
קמצוץאגוז מוסקט
מלח פלפל
75 גרם גבינת טל העמק.
אופן ההכנה
1. מאדדים את הברוקולי כ 5 דקות במים עם מלח
2. מצננים תחת מים קרים וקוצצים עבה
3. מוסיפים לברוקולי מלח, פלפל ושום גבישי.
4. בתבנית עגולה מעוטרת משטחים עלה מלאווח
5. מפזרים את הברוקולי על בצק מלווח.
6. שופכים את העיסה מעל
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 30 דקות
הכנת העיסה
מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת עיסה חלקה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון