הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר ברוקולי מאודה וקצוץ גס
3 ביצים,
1 שמנת 15% לבישול,
3 כפות קמח תופח, מלח, פלפל,
קמצוץאגוז מוסקט
מלח פלפל
75 גרם גבינת טל העמק.
אופן ההכנה
1. מאדדים את הברוקולי כ 5 דקות במים עם מלח
2. מצננים תחת מים קרים וקוצצים עבה
3. מוסיפים לברוקולי מלח, פלפל ושום גבישי.
4. בתבנית עגולה מעוטרת משטחים עלה מלאווח
5. מפזרים את הברוקולי על בצק מלווח.
6. שופכים את העיסה מעל
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 30 דקות
הכנת העיסה
מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת עיסה חלקה
מגיש:
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון
