חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סופלה תפוא"ד בשמרים של שולה מודן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בובעל'ה מהספר בישולה שולה מודן brעוגת תפוחי אדמה בשמרים
עוגת סופלה תפוא"ד בשמרים של שולה מודן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בובעל'ה מהספר בישולה שולה מודן brעוגת תפוחי אדמה בשמרים
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם שמרים או 2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
41 כוס מים פושרים
8 תפוחי אדמה אדומים (דזירה) קלופים ומגוררים
4 ביצים
21 3 כוסות קמח
4 כפות שמן
1 כפית מלח
21 כפית פלפל שחור
2 בצלים גדולים פרוסים ומטוגנים
2 תבניות כיכר באורך 30 ס"מ, משומנות
אופן ההכנה
מערבבים בקערה קטנה את השמרים,הסוכר והמים
ומשהים 10 – 15 דקות עד שהשמרים יתחילו לתפוח.
1.מערבבים בקערה גדולה את תפוחי האדמה עם השמרים ושאר החומרים(מלבד הבצל)
2.מכסים ומשהים כשעה לתפיחה ב(בחורף צריך קצת יותר זמן).
התערובת צריכה להיות סמיכה למדי. אם התערובת דלילה מדי,מוסיפים מעט קמח
(תלוי בסוג התפוחי אדמה).
3.מחממים את התנור לחום 160 מעלות
4.מרפדים את התבניות במחצית הבצל המטוגן ומחלקים את התערובת בין התבניות.
5.מפזרים מעל את שאר טבעות הבצל המטוגן.
6.אופים 15 דקות בחום נמוך. מגבירים את החום לבינוני 180 מעלות ואופים עוד 30 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שולה מודן
שתף את המתכון