הוראות הכנה
מרכיבים
למלית
2 חבילות גבינת "פרומעז"
1/4 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
לבצק
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 כוס קמח רגיל
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
6 כפות שומשום
2 כפות שמנת רגילה
80 גרם חמאה מומסת
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
1.לקערה מכניסים את חומרי הבצק ולשים ביד עד קבלת עיסה חלקה
2.מחלקים את הבצק לשני חלקים זהים
3.משטחים כל חלק על נייר אפיה נפרד
4.חוצים נקניק פרומעז מפזרים מעט מלח ופלפל ושמים לאורך השטרודל (שני חצאים בטור
החלק הישר כלפי מטה)
5.מגלגלים לרולדה בעזרת הניר אפיה אחרי הגילגול זורקים את הניר
6.על תבנית עם נייר אפיה מניחים את 2 השטרולים ואופים בחום 180 מעלות חצי שעה.
מגיש:
מקור: חברה של פירגה
שתף את המתכון
