חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שטרודל פרומעז מפרי העט של חברה של פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה פשוט מעדן חבל על הזמן וקל להכנה
שטרודל פרומעז מפרי העט של חברה של פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה פשוט מעדן חבל על הזמן וקל להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
למלית
2 חבילות גבינת "פרומעז"
1/4 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
לבצק
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 כוס קמח רגיל
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
6 כפות שומשום
2 כפות שמנת רגילה
80 גרם חמאה מומסת
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
1.לקערה מכניסים את חומרי הבצק ולשים ביד עד קבלת עיסה חלקה
2.מחלקים את הבצק לשני חלקים זהים
3.משטחים כל חלק על נייר אפיה נפרד
4.חוצים נקניק פרומעז מפזרים מעט מלח ופלפל ושמים לאורך השטרודל (שני חצאים בטור
החלק הישר כלפי מטה)
5.מגלגלים לרולדה בעזרת הניר אפיה אחרי הגילגול זורקים את הניר
6.על תבנית עם נייר אפיה מניחים את 2 השטרולים ואופים בחום 180 מעלות חצי שעה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: חברה של פירגה
שתף את המתכון