חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת גבינה וחציל בעלי גפן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת גבינות וחצילים במעטה עלי גפן פשוט ללא מילים
פשטידת גבינה וחציל בעלי גפן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת גבינות וחצילים במעטה עלי גפן פשוט ללא מילים
הוראות הכנה
מרכיבים
30 עלי גפן משומרים או טריים
4 כפות שמן זית
חציל גדול
300 ג' גבינה בולגרית
250 ג' גבינה לבנה 9%
2 כפות שמיר קצוץ
3 ביצים
1/2 כוס סולת
מלח ופלפל
כפית סוכר
50 ג' צנוברים
אופן ההכנה
1.מפרידים את עלי הגפן שוטפים היטב וקוטמים את הגבעולים
2.משמנים תבנית מוארכת (כמו של אינגליש קייק) בשמן זית ומרפדים אותה בעלי גפן חופפים (הצד הקטיפתי החלק פונה למטה לכיוון התבנית).
3.קולים את החציל על האש חוצים אותו מסלקים את הגרעינים ומוציאים את הבשר מן הקליפה.
4.מערבבים את החציל עם הגבינות השמיר הביצים הסולת הסוכר המלח והפלפל. ממלאים את התבנית בוזקים מעל את הצנוברים.
אופים במשך כ- 50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
מפרידים מן הדפנות ומגישים הפוך...
למשתמשים בעלי גפן משומרים צריך לחלוט אותם לפני השימוש כי הם מאוד מלוחים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניצנה גרי
שתף את המתכון