חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טארט תות שדה של מיקי שמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כללי: טארט בקוטר 26 המורכב מקלתית של בצק פריך, קרם שקדים, br קרם שוקולד לבן ותות שדה טרי. br
עוגת טארט תות שדה של מיקי שמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כללי: טארט בקוטר 26 המורכב מקלתית של בצק פריך, קרם שקדים, br קרם שוקולד לבן ותות שדה טרי. br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק פריך:
100 גר' סוכר (1/2 כוס)
1 ביצה
200 גר' חמאה
400 גר' קמח (3 כוסות)
1/2 שקית אבקת אפיה
חומרים לקרם שקדים:
1/2 כוס סוכר
1 כוס אבקת שקדים
100 גר חמאה
2 ביצים
1/2 כוס קמח
חומרים לקרם שוקולד:
50 גרם שוקולד לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק הפריך
1.מערבבים חמאה וסוכר
2. מוסיפים ביצה וקמח ושקית אפיה ומערבבים עד לקבלת בצק
3. עוטפים בניילון נצמד עד לחצי שעה במקרר
אופן הכנת קרם השקדים
1.מקציפים חמאה וסוכר
2. מוסיפים ביצים בזו אחר זו
3. מוסיפים אבקת שקדים וקמח עד קבלת תערובת קרמית
4. מוזגים לבצק הפריך ואופים 20 דק' ב-170 מעלות
אופן הכנת קרם השוקולד
1. ממיסים את השוקולד הלבן.
2. מחממים 1/2 מיכל שמנת מתוקה עד רתיחה, שופכים לשוקולד הלבן ומערבבים. מקררים במקרר למשך שעה.
3. מקציפים את היתרה של השמנת המתוקה עם התערובת שהתקררה עד קבלת קרם יציב.
הרכבת הטארט:
שופכים את קרם השוקולד הלבן על הבצק הפריך+ הקרם שקדים המקורר ומעל מפזרים חצאי תותים או מזגגים ג'ל נייטרלי חם לקישוט.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מיקי שמו
שתף את המתכון