הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק פריך:
100 גר' סוכר (1/2 כוס)
1 ביצה
200 גר' חמאה
400 גר' קמח (3 כוסות)
1/2 שקית אבקת אפיה
חומרים לקרם שקדים:
1/2 כוס סוכר
1 כוס אבקת שקדים
100 גר חמאה
2 ביצים
1/2 כוס קמח
חומרים לקרם שוקולד:
50 גרם שוקולד לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק הפריך
1.מערבבים חמאה וסוכר
2. מוסיפים ביצה וקמח ושקית אפיה ומערבבים עד לקבלת בצק
3. עוטפים בניילון נצמד עד לחצי שעה במקרר
אופן הכנת קרם השקדים
1.מקציפים חמאה וסוכר
2. מוסיפים ביצים בזו אחר זו
3. מוסיפים אבקת שקדים וקמח עד קבלת תערובת קרמית
4. מוזגים לבצק הפריך ואופים 20 דק' ב-170 מעלות
אופן הכנת קרם השוקולד
1. ממיסים את השוקולד הלבן.
2. מחממים 1/2 מיכל שמנת מתוקה עד רתיחה, שופכים לשוקולד הלבן ומערבבים. מקררים במקרר למשך שעה.
3. מקציפים את היתרה של השמנת המתוקה עם התערובת שהתקררה עד קבלת קרם יציב.
הרכבת הטארט:
שופכים את קרם השוקולד הלבן על הבצק הפריך+ הקרם שקדים המקורר ומעל מפזרים חצאי תותים או מזגגים ג'ל נייטרלי חם לקישוט.
מגיש:
מקור: מיקי שמו
שתף את המתכון
