הוראות הכנה
מרכיבים
2 פרוסות חזה הודו
1/2 קופסת עגבניות מקולפות
1 בצל בינוני
2 קישואים בינוניים
50 גרם פטריות טריות
1 פלפל אדום
1 שן שום
1 עלה דפנה
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה
1. חותכים את הירקות ושמים אותם (חוץ מהפטריות והפלפל) מסביב לנתחי ההודו בכלי חסין אש.
2. מתבלים ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, במשך 40 דקות
3. מוציאים, מוסיפים את הפטריות והפלפל, ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
4. בתיאבון!!!!!...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
