הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות פצפוצי אורז
3 ביצים (מס' 1)
2 גביעי גבינת קוטג'
50 גר' מרגרינה (מגורדת על פומפייה גסה)
2 כפות אבקת מרק בצל "קנור"
שקדים או אגוזים (לא קלויים) לקישוט
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לשמן ע"י מרגרינה, כלי פיירקס (20X25 ס"מ) ולפזר סולת.
לערבב כל החומרים. לשטח בתבנית ולקשט באגוזים או שקדים.
לאפות 180 מעלות כ-35 דק' עד שמשחים למעלה ומן הצדדים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דליה בן אשר
שתף את המתכון
