הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות לחם לא טרי עם הקרום
2 ביצים
1 כוס חלב
חצי כוס גבינה צהובה
חצי כוס גבינה בולגרית
מלח פלפל וקורט אגוז מוסקט
שלוש כפות חמאה
אופן ההכנה
1.לשמן תבנית עם כף חמאה
2.להשרות את פרוסות הלחם בחצי מכמות החלב ל5 דקות להעביר ןלתבנית
3.לפזר את הגבינות מעל
4.לטרוף את הביצים החלב והתבלינים
5.לצקת מעל ולפזר בחתיכות קטנות את שאר החמאה.
6.להכניס לתנור 180 מעלות בערך חצי שעה עד שמשחים
מגיש:
מקור: עדנס
שתף את המתכון
