חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה - קלה ומהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה - קלה ומהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 מרגרינה
1 קוטג' (או אפילו גבינה לבנה אם אין)
לרוטב:
1 רסק עגבניות קטן
מים
אבקת מרק עוף
אורגנו
גבינה צהובה (כדאי מגוררת)
אופן ההכנה
1. מימיסים את המרגרינה
2. מוסיפים את כל חומרי הבצק
3. לשים ומשטחים בתבנית משומנת
לשים בתנור בחופ בינוני עד שמזהיב (לא אפיה שלימה) ומוציאים
מערבבים את חומרי הרוטב, שופכים על הבצק, **מפזרים גבנ"צ
מחזירים לתנור עד שהגבינה משחימה.
ב-ת-א-ב-ו-ן!!!
** בצל / פטריות / זיתים / טונה.... בקיצור אפשר להוסיף כל דבר שאוהבים
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון