חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בניחוח לימון - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בניחוח לימון זה פשוט מדהים ומרענן
עוף בניחוח לימון - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בניחוח לימון זה פשוט מדהים ומרענן
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם מחולק ל-8
1/2 כוס שמן לצלית העוף
4 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל
לרוטב הלימון:
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
2 ראשי שום קלופים
1 פלפל חריף
2 כפות שטוחות תבלין גריל עוף מאיכות משובחת
1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
לעוף:
1.מחממים מחבת פסים עם מעט שמן,
2.מתבלים את חלקי העוף במעט שמן שום, מלח ופלפל
3.מטגנים את חלקי עוף כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
4.מניחים את הנתחים בתבנית אפייה ומחממים תנור ל-180 מעלות.
לרוטב:
1.מעבדים את כל החומרים ומערבבים לקבלת משחה הומוגניתמערבבים עם מיץ הלימון.
2.יוצקים את הרוטב על העוף שבתבנית ואופים כ-20 דקות, עד שהעוף משחים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון