חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלצונה או שטרודל ממולא בעלי מנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלצונה /שטרודל מלא בכל טוב למעשה ארוחה ארוזה בבצק וטעימה brנחטף
קלצונה או שטרודל ממולא בעלי מנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלצונה /שטרודל מלא בכל טוב למעשה ארוחה ארוזה בבצק וטעימה brנחטף
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים לבצק
1/3 1 כוסות מים
2 כפיות סוכר
1/4 1 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
2 כפות קמח תירס
3 כוסות קמח
1/2 1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית אבקת שום
1/4 כפית אבקת בצל
1/2 1 כפיות שמרים
למלית
1 צרור של מנגולד (או סבנח או חובייזה),
8-10 פרוסות חצילים קלויים ומתובלים
4 פלפלים אדומים קלויים ומקולפים חתוכים לחצי לאורכם
1 בצל מטוגן
גבינת פטה מגוררת
גבינה צהובה מגוררת
מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
אפשר להכין במעבד מזון כך:
לשים במעבד את המים, סוכר, מלח ושמן זית ולעבד עד להמסת הסוכר והמלח.
להוסיף את השמרים, הקמח ושאר החומרים היבשים.
לעבד עד לקבלת בצק רך.
להוציא מהמעבד, לשים בקערה ולכסות במגבת כ-45 דקות עד לשימוש.
להכנה ידנית:
לערבב את המים, סוכר, מלח ושמן זית ולערבב עד להמסת הסוכר והמלח.
להוסיף את השמרים, קמח ושאר החומרים היבשים וללוש עד לקבלת בצק רך אך לא דביק מידי (כ-10-8 דקות).
לכסות במגבת ולהשאיר "לנוח" ל-45 דקות.
לפני השימוש לשטח בעדינות את הבצק ולהשאיר "לנוח" ל-15 דקות נוספות.
אפשר לאחסן במקרר בקערה או שקית משומנים היטב עד יומיים.
להכנת המלית
1.לשטוף את המנגולד היטב. לאדות במחבת עם מעט שמן זית, שן שום פרוסה, מלח ופלפל,
רק עד שצבעו ישתנה. לסנן מהנוזלים שניקוו בתחתית המחבת.
2.לחלק את הבצק לארבעה חלקים.
3.לרדד כל חלק למלבן רחב.
4.להניח על חצי הבצק מעט מהמנגולד, פרוסות חצילים, פרוסות פלפל גבינות מגוררות ובצל
מטוגן.
5.לסגור את השטרודל לאורכו תוך שמוודאים שתפר הסגירה אכן סגור היטב.
6.לאפות בתנור שחומם לחום 220 מעלות, למשך 20-25 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון