הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב
1 כוס אורז מבושל
350 גרם בשר טחון
1 קופסאת רסק עגבניות בינונית
1 קופסאת רוטב עגבניות גדולה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חותכים את בסיס הכרוב ושמים את הכרוב במים רותחים עד הרככות. כאשר רך, לקלף בעדינות את העלים.
2. למילוי מערבבים את האורז, בשר, רסק עגבניות, פטרוזיליה ומלח ופלפל.
3. מניחים את העיסה במרכז עלה הכרוב, מגלגלים ומקפלים פנימה את הצדדים.
4. מניחים את עלי הכרוב הממולאים בתבנית חסינת אש ומכסים במיץ העגבניות.
5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 1-1.5 שעה בחום 175 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
