הוראות הכנה
מרכיבים
רביולי:
20 ריבועי בצק וון-טון טריים לא מבושלים.
1 כוס גבינת ריקוטה.
15 עליי בזיליקום קצוצים דק.
2 שיני שום כטושות.
קורט מלח.
ל פסטו:
צרור גדול של בזיליקום.
1/2 כוס אגוזי קליפורניה.
3/4 כוס שמן זית.
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק מאוד.
אופן ההכנה
רביולי:
לערבב את ה ריקוטה,אם שאר המרכיבים חוץ מ הבצק של ה וון-טון ב קערה.
להניח את הבצק על משטח עבודה ובמרכז ריבוע בצק יש להניח כפית גדושה של מילוי הגבינה ולכסות ב ריבוע נוסף ו להדק את השולים ב אצבעות וככה לעשות אם כולם.
בינתיים אפשר ל הרתיח 6 כוסות מים בסיר.
כש המים רתחים להכניס בעדינות את הרביולי ולבשל כ 5-7 דקות בעזרת כף מחוררת להעביר את הרביולי לקער ת הגשה עמוקה ורחבה לצקת מעל כמות נדיבה של רוטב פסטו לגרד מעל גבינת פרמזן ו להגיש.
פסטו:
להכניס את כל המרכיבים לבלנדר להעיל בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם אחיד .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
