הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר שעועית לבנה
1 גזר
עלי דפנה
פלפל אנגלי
1 שן שום כתושה
3 גבעולים בצל ירוק קצוץ דק
2 גבעולי סלרי קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
מיץ לימון
שמן זית
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
יש לשתוף את השעועית הלבנה ולהשרות אותה במים למשך 12 שעות.מומלץ להחליף את המים מספר פעמים.מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את השעועית הלבנה,גזר מקולף,עלי דפנה ו2/3 פלפל אנגלי.יש לבשל כשעה או עד שהשעועית מוכנה.(מלח מוסיפים רק ב 10 דקות האחרונות של הבישול)
לאחר סינון השעועית(את שאר המרכיבים של הבישול זורקים)מוסיפים את שאר המרכיבים,מתבלים לפי הטעם ומכניסים למקרר לשעה.
בתאבון
מגיש:
מקור: איטליה
שתף את המתכון
