חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיפי מלווח במילוי גבינות ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיפי מלווח במילוי גבינות ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
21 חבילה (של 700 גרם) מלווח מופשר במקרר
קמח, לקימוח
21 כוס גבינת עמק מגורדת, או מוצרלה, או תערובת של שניהם
1 ביצה טרופה עם כפית מים
שומשום או קצח
לרוטב:
2 עגבניות בינוניות, קלופות ומגורדות
2כפיות קטשופ, או כפית רסק עגבניות
אורגנו יבש (לא הכרחי)
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. שמים את העגבניות המגורדות במסננת, ומשהים 15 דקות לניקוז הנוזלים.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
2. להכנת הרוטב:
מערבבים את העגבניות המגורדות עם הקטשופ והאורגנו. טועמים. מבתבלים במלח ופלפל.
3. להכנת החטיפים:
מקמחים קלות משטח עבודה, ופורשים עליו עלה מלווח אחד (בינתיים שומרים את השאר במקרר). מורחים על המלווח שליש מרוטב בעגבניות ומפזרים מעל שליש מהגבינה המגורדת.
4. חותכים את העלה ל-8 משולשים. מגלגלים כל משולש, מצידו הרחב, לקרואסון קטן. מניחים בתבנית. מכינים כך גם את שני עלי המלווח הנותרים. מברישים בביצה, ומפזרים שומשום או קצח.
5 אופים כ-25 דקות, עד שהחטיפים מזהיבים. אוכלים חם
מגיש: הדובדבנית שבקצפת
מקור:
שתף את המתכון