הוראות הכנה
מרכיבים
4 רגלי ארנבת
1 קופסת שימורי אספרגוס לבן
חצי שקית מיקס ירקות סיני קפוא
750 מ"ל יין אדום
פירורי לחם
2 כפות רוטב פסטו (ע"ע)
1 ביצה טרופה
1 כוס שמן לטיגון
4 כפות שמן זית
2 בצלים פרוסים
2 שיני שום קצוצות
אופן ההכנה
מחממים את כוס השמן במחבת. מערבבים את הביצה עם רוטב הפסטו. טובלים את רגלי הארנבת בביצה המתובלת ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בשמן כמו שניצל עד להשחמה. מוציאים ומניחים בצד.
בסיר רחב מחממים את שמן הזית. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את רגלי הארנבת, מיקס הירקות והאספרגוס. מערבבים קלות. יוצקים פנימה את היין האדום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
