חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק ברוטב יין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק ברוטב יין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים של פילה בקר במשקל 200 גרם האחד
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שומן אווז
1 כוס יין אדום יבש ( מומלץ קברנה סוביניון)
1 גבעול טימין
1 כף סוכר
½ כוס ציר בקר
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הסטייקים. מוסיפים למחבת לוהטת את שומן האווז. מטגנים את הבשר כדקה וחצי מכל צד לדרגת צלייה מדיום רייר. מוציאים לצלחת ושומרים מכוסה. מוסיפים למחבת את היין ומקרצפים את תחתיתה. מתבלים בתימין וסוכר ומצמצמים למחצית כמות הנוזלים. מוסיפים את הציר ושוב מצמצמים בחצי. מחזירים את הסטייקים למחבת לחצי דקה ומעבירים אותם לצלחות הגשה. מסננים את הרוטב ויוצקים על הסטייקים.
מגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור: שף אבי שטייניץ
שתף את המתכון