חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת טונה ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת טונה ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
כוס וחצי קמח
100 גרם מרגרינה
קורט מלח
מעט מים קרים (2 -3 כפות)
מלית:
2 קופסאות טונה במים
סלסילת פיטריות טריות
גביע יוגורט או גביע קוטג'
4 ביצים
1 -2 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
חותכים את המרגרינה לקוביות ומערבלים בקערת מיקסר עם הקמח והמלח עד שהתערובת הופכת לכעין פתיתים. מוסיפים מעט מים קרים וממשיכים לערבל עד שנוצר בצק מוצק.
עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות.
מרדדים את הבצק בין שתי שכבות ניילון נצמד לגודל המתאים לתבנית הפאי שברשותכם, מקלפים את השכבה העליונה של הניילון, מניחים בתבנית הפאי ובאצבעות מצמידים את הבצק לתבנית שיכסה את התחתית והדפנות. מסירים את השכבה השנייה של הניילון וחותכים את עודפי הבצק. מנקבים עם מזלג ואופים בחום בינוני עד שמזהיב קלות.
(אפשר להצמיד לבצק גיליון אלומיניום ולפזר עליו משקולות חרס מיוחדות או סתם שעועית יבשה)
בזמן שהבצק בתנור מטגנים קלות את הפטריות ומערבבים את כל החומרים למלית. מתבלים לפי הטעם.
ממלאים את תחתית הבצק האפויה במלית ואופים בחום בינוני עד שהפשטידה משחימה ומתייצבת.
מגיש: imgold
מקור:
שתף את המתכון