הוראות הכנה
מרכיבים
-400 גרם חזה עוף נקי משומן ומעצמות, חתוך לקוביות ברוחב 4 ס"מ
1/2 כוס חומץ בן יין אדום
1 כוס שמן זית
2 כפות דבש
4 שיני שום כתושות
1 כפית חרדל חריף
1 כף נענע קצוצה דק
מלח ופלפל
200 גרם עלי פילו חתוכים לרצועות ברוחב 6 ס"מ
50 גרם מרגרינה מומסת
3 כפות פירורי לחם
2 כפות שומשום קלוי
1 חלבון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את החומץ, שמן הזית , שום, דבש, נענע, חרדל, מלח ופלפל.
מוסיפים את העוף לתערובת ומשרים כ-6 שעות במקרר.
מנגבים את הנתחים, מטגנים כדקה ומצננים.
מניחים ריבוע חזה עוף בקצה עלה פילו, מורחים את העלה במעט מרגרינה, מפזרים מעל שומשום קלוי מעורב בפרורי לחם, מקפלים מעל הריבוע את הקצה ואחר כך את השוליים ומקפלים את החלק הממולא שוב ושוב כלפי פנים עד שמגיעים לקצה. מורחים את הקצה במעט חלבון ומהדקים.
מטגנים בטיגון עמוק עד שיזהיב
מגיש:
מקור: ווי נט
שתף את המתכון
