חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אספרגוס ברוטב חמאה ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אספרגוס ברוטב חמאה ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
צרור אספרגוס
3 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כוס יין לבן יבש
½ כוס שמנת מתוקה
1 עלה דפנה
2-3 גרגרי פלפל אנגלי
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מאדים את הבצלצלים במעט חמאה במשך כשתי דקות. מוסיפים את היין, השמנת והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות. מורידים מהכיריים ומוסיפים את החמאה בהדרגה עד שהיא נבלעת היטב.
מסירים את קצוות האספרגוס (החלק התחתון הבלתי אכיל) וקולפים את הגבעול מעט במידת הצורך. חולטים את האספרגוס עד שתי דקות.
מניחים את האספרגוס בצלחת הגשה ארוכה ויוצקים מעל את הרוטב. מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: אורלי פלאי-רובינשטיין - על השולחן
שתף את המתכון