חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת הגבינה של לאה ברעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מדהימה וקלה להכנה
עוגת הגבינה של לאה ברעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מדהימה וקלה להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
1-11/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה רכה 9% שומן
1 מיכל קרם פרש "השף הלבן"
3 כפות קמח תופח
2 כפות קמח רגיל
אופן ההכנה
1.מקציפים את החלבונים עם סוכר ועם סוכר וניל לקצף יציב,
2.מוסיפים חלמונים, גבינה, קרם פרש וקמחים, מקפלים בזהירות
לבלילה אחידה. יוצקים התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. או לתבנית סיליקון
3.מחממים תנור לחום מקסימלי (225-250 מעלות), ומנמיכים ל-150 מעלות.
4.מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית גדולה יותר, שמולאה עד למחצית גובהה במים.
5.אופים במשך 50 דקות, מכבים את התנור ופותחים את הדלת, כך שהעוגה תתקרר בתוך התנור.
6. הופכים ומצפים ברוטב פירות יער
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: לאה ברעם
שתף את המתכון