הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
1-11/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה רכה 9% שומן
1 מיכל קרם פרש "השף הלבן"
3 כפות קמח תופח
2 כפות קמח רגיל
אופן ההכנה
1.מקציפים את החלבונים עם סוכר ועם סוכר וניל לקצף יציב,
2.מוסיפים חלמונים, גבינה, קרם פרש וקמחים, מקפלים בזהירות
לבלילה אחידה. יוצקים התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. או לתבנית סיליקון
3.מחממים תנור לחום מקסימלי (225-250 מעלות), ומנמיכים ל-150 מעלות.
4.מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית גדולה יותר, שמולאה עד למחצית גובהה במים.
5.אופים במשך 50 דקות, מכבים את התנור ופותחים את הדלת, כך שהעוגה תתקרר בתוך התנור.
6. הופכים ומצפים ברוטב פירות יער
מגיש:
מקור: לאה ברעם
שתף את המתכון
