חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב פונגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ברוטב פונגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג פטוצ'יני
50 גרם חמאה
מעט שמן זית
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
20 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות שרויות וקצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
אגוז מוסקט מגורר
2 שיני שום קצוצות
2 גבעולי טימין (עלים בלבד)
½ כוס יין לבן יבש
250 מ"ל שמנת מתוקה
2-3 טיפות טבסקו
1 כף עלי ריחן קצוצים
מעט גבינת פרמזן מגוררת להגשה
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. במקביל מחממים חמאה ומעט שמן במחבת עמוקה. מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח, פלפל ובאגוז מוסקט ומקפיצים אותן עם שום וטימין להזהבה קלה. מוסיפים את היין ומאדים אותו כשלוש דקות תוך כדי ערבוב להסמכת הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול. מוסיפים את הפסטה עם רבע כוס ממי הבישול שלה וריחן ומערבבים כדקה. מורידים מהכיריים, מערבבים עם פרמזן ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: אורלי פלאי רובינשטיין - על השולחן
שתף את המתכון