חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בצק גבינה אפויים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורוני גבינה עם הפתעה זית בפנים חטיף אדיר כמתאבן ולסתם אירוח
כדורי בצק גבינה אפויים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורוני גבינה עם הפתעה זית בפנים חטיף אדיר כמתאבן ולסתם אירוח
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
250 גרם חמאה רכה או מרגרינה
250 גרם גבינה לבנה 9% או 5%
3 כוסות קמח לבן
½ כפית מלח
מילוי:
100 זיתים ירוקים מגולענים
ציפוי:
100 גרם שומשום
אופן ההכנה
1. בקערה או במעבד מזון שמים את הקמח, המלח, החמאה/מרגרינה והגבינה ולאחד לבצק.
(אם הבצק מדי דביק, להוסיף מעט קמח).
2.מכסים את הבצק בניילון נצמד ל כמה שעות.
3.קורצים מהבצק כמות של כפית בערך, לוקחים זית ועוטפים אותו בבצק ולגלגל ביד לכדור קטן. 4.לשים את השומשום בצלחת, לגלגל את הכדור בשומשום עד שיצופה. כך לעשות את כל
הבצק לכדורים ולהניח אותם בתבנית שטוחה, על נייר אפיה, במרחק לא גדול זה מזה.
5.אופים בחום גבוה כחצי שעה עד להזהבה קלה.
6.להגיש חם או קר. אפשר לשמור בכלי סגור, לאחר קרור, כיומיים.
אפשר להקפיא.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סמדר
שתף את המתכון