חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרין חצילים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרין חצילים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים קטנים בגודלם (לא חצילונים)
600 גרם עגבניות
100 מ"ל שמן זית
¾ כוס ציר ירקות קר (שהפך לג'לי)
1 צרור ריחן פורח
מלח
פלפל
אופן ההכנה
קולפים את החצילים וחותכים אותם לאורך. מחממים מחצית מכמות השמן במחבת טפלון ומטגנים את החצילים עד להזהבה. מתבלים את החצילים ומניחים על נייר סופג. מניחים את פרוסות החציל המטוגנות בכלי לטרין או תבנית אינגליש קייק קצרה, מסודרים אחד ליד השני כך שהקצוות נשארים בחוץ (על מנת לסגור את הטרין בסוף). מחממים מעט מים וממיסים בהם את ג'לי ציר הירקות. קולפים את העגבניות, חוצים ומסלקים את הגרעינים מבפנים. ממלאים את כלי הטרין המרופד בחצילים בעגבניות ויוצקים את ציר הירקות המומס. סוגרים את הטרין עם קצוות החצילים כך שכל כלי הטרין מכוסה בחצילים. מכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים מהמקרר והופכים על משטח העבודה. חותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. להגשה מניחים פרוסת טרין במרכזה של כל צלחת. יוצקים מעט משמן הזית על הטרין ומקשטים במעט עלי ריחן ומעט פרחי ריחן.
מגיש: dylam
מקור: שף נדיה סנטיני
שתף את המתכון