חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קישואים וברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת קישואים וברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 גבעולי ברוקולי מופרדים לפרחים (אין צורך בגבעולים עצמם) חלוטים קלות
1 קישוא גדול מאד מגורר או שניים בינוניים מגוררים
1 בצל פרוס דק
1 גביע שמנת חמוצה
100 גרם קמח מלא
1 שקית אבקת אפייה
250 גרם גבינה לבנה
3 ביצים
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
מלח ופלפל
3 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את הקישואים ומטגנים יחד כחמש דקות. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים יחד עד לאידוי כמעט כל הנוזלים. מעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את הגבינה הלבנה, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית אפייה מלבנית מפיירקס משומנת היטב. מעל "תוקעים" את פרחי הברוקולי בתוך הפשטידה כך שגבעולם הקצר יהא בתוך הפשטידה ואילו הפרח בחוץ. כך מכסים את כל פני הפשטידה. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-45 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון