הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות ברווז
100 גרם שבבי פרמזן
מלח ופלפל
לרוטב: 1 קופסת שימורים של מיץ כמהין
מיץ של שני לימונים
200 מ"ל שמן זית
לקישוט: 3 יחידות עולש
מספר ענפי ריחן
2 כפות חרדל
אופן ההכנה
משהים את חזות הברווז במקפיא לשעה ושלושת רבעי. לאחר מכן חותכים לפרוסות דקיקות מאד. קוצצים את העולש דק מאד ומערבבים עם החרדל. מניחים תלולית קטנה של סלט העולש במרכזה של כל צלחת הגשה. מניחים את פרוסות חזה הברווז הדקיקות מסביב לתלולית בצורת מניפה. מערבבים את חומרי הרוטב ביחד ומזליפם על הברווז. מסביב לתלולית שבמרכז הצלחת מניחים לסירוגין עלה ריחן ושבב פרמזן, על הברווז.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף חוזה טורנר
שתף את המתכון
