חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפאצ'יו חזה ברווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרפאצ'יו חזה ברווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות ברווז
100 גרם שבבי פרמזן
מלח ופלפל
לרוטב: 1 קופסת שימורים של מיץ כמהין
מיץ של שני לימונים
200 מ"ל שמן זית
לקישוט: 3 יחידות עולש
מספר ענפי ריחן
2 כפות חרדל
אופן ההכנה
משהים את חזות הברווז במקפיא לשעה ושלושת רבעי. לאחר מכן חותכים לפרוסות דקיקות מאד. קוצצים את העולש דק מאד ומערבבים עם החרדל. מניחים תלולית קטנה של סלט העולש במרכזה של כל צלחת הגשה. מניחים את פרוסות חזה הברווז הדקיקות מסביב לתלולית בצורת מניפה. מערבבים את חומרי הרוטב ביחד ומזליפם על הברווז. מסביב לתלולית שבמרכז הצלחת מניחים לסירוגין עלה ריחן ושבב פרמזן, על הברווז.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף חוזה טורנר
שתף את המתכון