חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה-פיצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתשך שנים אני אוכל את הפיתה-פיצה,שדרגתי את המתכון עד שהפך למאוד טעים!
פיתה-פיצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתשך שנים אני אוכל את הפיתה-פיצה,שדרגתי את המתכון עד שהפך למאוד טעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פיתה
גבינה לבנהלבנההעדפה לגבינת שמנת(כמו סימפוניה)
גבינה צהובהכל גבינה שרוצים
תוספות כמו:
טונה,ביצה קשה,בצל ירוק...
מארוך
אופן ההכנה
מדליקים את התנור(או התנור הקטן אם יש) ל250 מעלות(או המקסימום של התנור)ושיפעל משני הצדדים)
אם הפיתה הייתה בפריזר שמים אותה ל40 שניות (תלוי במיקרו)
חוצים את הפיתה לרוחב(שיהיו לא שני חצאי פיתה,אלה שני חצאים עגולים גדולים)
לוקחים את המארוך ומשטחים את 2 חצאי הפיתות שיהיו דקים דקים,שמים אותם בתנור ל-3 דקות(עד שישחמיו ויהיו קצת קשים-אסור לוותר על שלב זה אחרת הפיצה בסוף התהליך תיהיה רכה כזאת..)
מוצציאים את הפיתה ומורחים עליה שכבה דקה של הגבינה לבנה,לבנה,סימפוניה ,(יש אפשרות לשים שכבה דקה של רוטב פיתה (כזה שקונים מוכן)
על הגבינה שמים טונה,בצל ירוק,ביצה קשה.
על שכבה זו שמים את הגבינה הצהובהמוצרלהבולגריתוכו..(טעים מאוד-לשים שילוב שלך כל הגבינות הקשות בבית-אפילו אם הם 'מסריחות-שגם אני לא הכי אוהב 🙂
שמים בתנור ל56 דקות עד שהכבינה למעלה משחימה-חשוב (אם יש) להעביר למצב גריל שהחום יבוא רק מלמעלה...
ב ת א ב ו ן!!
מגיש: mozes
מקור: אני
שתף את המתכון