הוראות הכנה
מרכיבים
1 פיתה
גבינה לבנהלבנההעדפה לגבינת שמנת(כמו סימפוניה)
גבינה צהובהכל גבינה שרוצים
תוספות כמו:
טונה,ביצה קשה,בצל ירוק...
מארוך
אופן ההכנה
מדליקים את התנור(או התנור הקטן אם יש) ל250 מעלות(או המקסימום של התנור)ושיפעל משני הצדדים)
אם הפיתה הייתה בפריזר שמים אותה ל40 שניות (תלוי במיקרו)
חוצים את הפיתה לרוחב(שיהיו לא שני חצאי פיתה,אלה שני חצאים עגולים גדולים)
לוקחים את המארוך ומשטחים את 2 חצאי הפיתות שיהיו דקים דקים,שמים אותם בתנור ל-3 דקות(עד שישחמיו ויהיו קצת קשים-אסור לוותר על שלב זה אחרת הפיצה בסוף התהליך תיהיה רכה כזאת..)
מוצציאים את הפיתה ומורחים עליה שכבה דקה של הגבינה לבנה,לבנה,סימפוניה ,(יש אפשרות לשים שכבה דקה של רוטב פיתה (כזה שקונים מוכן)
על הגבינה שמים טונה,בצל ירוק,ביצה קשה.
על שכבה זו שמים את הגבינה הצהובהמוצרלהבולגריתוכו..(טעים מאוד-לשים שילוב שלך כל הגבינות הקשות בבית-אפילו אם הם 'מסריחות-שגם אני לא הכי אוהב 🙂
שמים בתנור ל56 דקות עד שהכבינה למעלה משחימה-חשוב (אם יש) להעביר למצב גריל שהחום יבוא רק מלמעלה...
ב ת א ב ו ן!!
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון
