חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קציצות בשר חציל ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קציצות בשר חציל ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
750 גרם בשר עגל טחון
1 בצל מגורר
1 שן שום, כתושה
1 ביצה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
שמן קנולה לטיגון
מלח, פלפל
2 חצילים, פרוסים לאורך בעובי 1 ס"מ
4 עגבניות, קצוצות גס כלי עבודה:
קערה, 2 מחבתות, 2 צלחות, נייר סופג, סיר רחב עם מכסה X 2, כף עץ, ספטולה, מזלג
כלי הגשה:
צלחת עמוקה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הבשר, הבצל, השום, הביצה, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. מוסיפים ככף מים ולשים את התערבות עד שהיא הופכת עיסתית.
מחממים מעט שמן במחבת כבדה. יוצרים מתערובת הבשר קציצות מאורכות ומטגנים משני הצדדים.
במקביל מחממים שמן במחבת כבדה נוספת ומזהיבים את פרוסות החצילים היטב, משני הצדדים. מעבירים למצע של נייר סופג ובוזקים במלח.
עורמים שכבות בסיר כבד- שכבה ראשונה של חצילים, עלייה שכבת קציצות ומעל שכבה של עגבניות קצוצות. מתבלים במלח ופלפל וחוזרים על הפעולה.
מבשלים, מכוסה, על אש קטנה מאוד כ-6 שעות. אפשר גם להכניס לתנור שחומם ל- 120 מעלות למשך אותו פרק זמן.
מגיש: malii
מקור:
שתף את המתכון