הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו כבדי עוף מנוקים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כף רסק עגבניות
חצי כוס יין אדום חצי יבש
1 כף כמון
שמן, מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל במכסה סגור על להבה נמוכה עד לריכוך (כ-15 דקות), מוסיפים את הכבד ומטגנים לאיטום בלבד (2.5 דקות מכל צד).
2. מוסיפים את רסק העגבניות מתבלים במלח ופלפל ושופכים מעל את היין, מגרדים בכף עץ את התחתית כדי להרים את הכבד שניתבק לתחתית.
3. מבשלים על להבה נמוכה 7 דקות, ומגישים.
מגיש:
מקור: מתכון מאלכסנדרייה
שתף את המתכון
